30/12/13

Πρόγραμμα 03/01-05/01

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 22:00 "The alternatives" τι κοινό έχουν η Loorena Mckennitt με την Σοφία Βέμπο και οι evanescence με την Χάρις Αλεξίου; Οι "alternatives" δένουν αρμονικά με την ιδιαίτερη φωνή τους τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.
Σάββατο 4 Ιανουρίου στις 22:00 Η Ζωή Σάρρου με συνοδεία πιάνου σε ένα live με jazz blues latin και ελληνικά κομμάτια.
Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 21:30 " Όταν η μουσική γίνεται συναίσθημα" Κώστας Σκορδίλης Πιάνο, Δήμητρα Καλεσιάκη Τραγούδι, Κώστας Κατωπόδης Σαξόφωνο τραγούδια που μιλάνε στην καρδιά.

Κάθε Πέμπτη του Γενάρη μία ομαδική εκτέλεση...

Έργα για πιάνο, νταούλι και χορωδία.
Τις Πέμπτες του Γενάρη στο Ροδάνι (Αγ.Γεωργίου 43α)


Ο Θοδωρής Καρέλλας και ο Νίκος Σάλτας συνεκτελούν, κάνουν πρώτες-δεύτερες όποτε τους δίνεται η παραμικρή ευκαιρία και διευθύνουν την καλύτερη χορωδία του Χαλανδρίου.
Θα πραγματοποιηθούν εκτελέσεις παραδοσιακές, ψυχεδελικές, ρεμπέτικες , εγγλέζικες και φυσικά ομαδικές.
Θα ακολουθήσουν μυστικές αυτοσχέδιες εκτελέσεις αυστηρά σκηνοθετημένες με εκτελεστές και (ακομα καλύτερα) εκτελέστριες από τα γύρω τραπεζάκια.

Παραμονή πρωτοχρονιάς

Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Ροδάνι. Ελάτε να αλλάξουμε μαζί χρόνο με ένα εορταστικό live με τους Γιώργο Μπίλιο και Μάνο Κιτσικόπουλο, σε jazz ακουστικό mood για αρχή και μετά την αλλάγή με ελληνικό πρόγραμμα για κέφι και χορό. Εορταστικό μενού με 25 ευρώ το άτομο και ένα μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα ή εναλλακτικά για όποιον δεν επιθυμεί φαγητό 10 ευρώ το ΠΡΩΤΟ ποτό και στην συνέχεια τιμές καταλόγου!Για κρατήσεις 210 6846924 (περιορισμένος αριθμός τραπεζιών)
Καλή χρονιά σε όλους...