27/12/13

Οσασούνα live 29/12

¨Ενα ιδιαίτερο live με κιθάρες, όυτι, φλάουτο και κρουστά αυτή την Κυριακή στο Ροδάνι. Με αγάπη για το ελληνικό τραγούδι έντεχνο παραδοσιακό  και ρεμπέτικο σ ένα κυριακάτικο γλέντι!

Μπέτυ Χαρλαύτη Άλκης Αναστόπουλος "Με λόγια ή χωρίς"

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 22 00
Μια ξεχωριστή βραδιά σας επιφυλάσσει το Ροδάνι για το Σαββατόβραδο της 28ης του Δεκέμβρη:
Η ΜΠΕΤΤΥ ΧΑΡΛΑΥΤΗ με τη μοναδική φωνή της και ο ΑΛΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ με την κιθάρα του θα μας "ταξιδέψουν" στην Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο, με επιλογές αγαπημένων τραγουδιών, διανθισμένες από κομμάτια για σόλο κιθάρα. Από τον Lennon ως τον Σουγιούλ κι απ’ τα Βαλκάνια ως τη Λατινική Αμερική, μας υπόσχονται αξέχαστες στιγμές.

Επιβάρυνση στην τιμή του πρώτου ποτού 3 €.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:

Από το σύγχρονο τραγούδι ως το παραδοσιακό και από το λυρικό ως τη τζαζ, το ρετρό και το ρεμπέτικο, η Μπέττυ Χαρλαύτη κινείται στις μουσικές ράγες της εποχής μας.
Έχει σπουδάσει Κλασικό τραγούδι και Μελοδραματική, καθώς και σύγχρονο, παραδοσιακό αλλά και τζαζ τραγούδι.
Παράλληλα με το κλασικό ρεπερτόριο, έχει εμφανιστεί σε διάφορα αφιερώματα (Σουγιούλ, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης), σε χώρους όπως οι “Παρνασσός”, “Ιανός”, “Half Note” κ.α.
Από το 2012 είναι συνεργάτιδα της Ορχήστρας “Μίκης Θεοδωράκης”, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να εμφανίζεται και στο πλευρό της Μαρίας Φαραντούρη.
Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ποια να ’σαι συ; ", στην οποία ερμηνεύει κομμάτια του Μιχάλη Σουγιούλ.

Ο Άλκης Αναστόπουλος σπούδασε κιθάρα με τους Νίκο Χαμηλοθώρη και Κώστα Γρη­γο­ρέα. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια από τους Κ. Κο­τσιώλη, J. Castrobalbi, R. Aussell, L. Brouwer, A. Carlevaro κα.
Έχει λάβει μέρος σε πολλές ατομικές ή ομαδικές συναυλίες σε ποικίλους χώ­ρους Τέχνης, είτε ως σολίστ, είτε ως μέλος μικρών μουσικών σχημάτων (με ιδιαίτερη "προτίμηση" στα ντουέτα κιθάρα-φωνή), με ένα ευρύτατο ρεπερτόριο που ξεκινάει από το καθαρά κλασικό και φθάνει ως το σύγχρονο τραγούδι.
Ασχολείται συστηματικά με την μεταγραφή στην κιθάρα τραγου­διών, αλλά και έργων για διάφορα άλλα όργανα, καθώς και με τη δημιουργία εκπαιδευ­τικών συγγραμμάτων για κιθάρα.
Είναι καθηγητής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης και συνεργάτης του διαδικτυακού περιο­δικού TaR (www.tar.gr

Ομαδικές εκτελέσεις στο Ροδάνι!


Έργα για πιάνο, νταούλι και χορωδία.
Τις Πέμπτες του Γενάρη στο Ροδάνι (Αγ.Γεωργίου 43α)

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ/(πρόβα τζενεράλε) την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 Δεκέμβρη

Ο Θοδωρής Καρέλλας και ο Νίκος Σάλτας συνεκτελούν, κάνουν πρώτες-δεύτερες όποτε τους δίνεται η παραμικρή ευκαιρία και διευθύνουν την καλύτερη χορωδία του Χαλανδρίου.
Θα πραγματοποιηθούν εκτελέσεις παραδοσιακές, ψυχεδελικές, ρεμπέτικες , εγγλέζικες και φυσικά ομαδικές.
Θα ακολουθήσουν μυστικές αυτοσχέδιες εκτελέσεις αυστηρά σκηνοθετημένες με εκτελεστές και (ακομα καλύτερα) εκτελέστριες από τα γύρω τραπεζάκια.

23/12/13

Παραμονή Χριστουγέννων!

Την παραμονή των χριστουγέννων ελάτε να την περάσουμε μαζί! Στο τραγούδι η Ελένη Καλλέργη σε jazz χριστουγεννιάτικο χορευτικό και ελληνικό mood μαζί της οι Κωνσταντίνος Χριστοδούλου στο πιάνο και Δημήτρης Χαρλαύτης πιάνο-τρομπέτα-κρουστά! Με χριστουγεννιάτικο μενού και τις καλύτερες επιλογές σε κρασί!
-25 ευρώ το άτομο με φαγητό και ένα μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα!
Η 12 ευρώ το πρώτο ποτό για όσους δεν επιθυμούν φαγητό.
Καλά Χριστούγεννα!